Opmaat naar NK

Het jeugdveldrijden seizoen loopt op zijn eind en iedereen maakt zich op voor de Nederlands Kampioenschap wedstrijden volgend weekend. Dit weekend werden wedstrijden verreden in Assen, Hoogeveen (nijstad), en Woerden. In Hoogeveen wist Marissa van Putten (Tiel) te winnen onder koude omstandigheden. In categorie 6 werd Antoine Quint (Deil) 2e en Mark van kleef (Kesteren) 12e. In Assen bij de Alpencross was Marissa van Putten 4e en Antoine Quint 3e. Inspirerende prestaties met het Nederlands Kampioenschap voor de deur.

De Midden Nederland Competitie werd in Woerden afgesloten waarna het eind klassement werd opgesteld. De inzet van vele vrijwilligers werd duidelijk gewaardeerd door de kinderen die met volle teugen genoten van de behaalde prijzen.

Volgend weekend vindt in Helmond het Nederlands Kampioenschap plaats. De winterse weersomstandigheden zullen een extra uitdaging vormen voor de jeugd. Voor JvR de Batauwers zullen starten in categorie 1 Lucas Blom (Tiel), in categorie 3 Milan Lodder (Tiel) en Marissa van Putten (Tiel), in categorie 4 Merijn den Hertog (Tiel), in categorie 6 Antoine Quint (Deil) en Mark van Kleef (Kesteren). Wij wensen hun allemaal veel succes en bovenal plezier.