NK Jeugd weg 2019

In een nat en grijs Ameide werd het Jeugd Nederlands Kampioenschap weg wielrennen verreden. Ook namens JvR de Batauwers te Tiel startte kinderen. Lucas Blom (Tiel)  startte in Categorie 1 waar hij vanaf de start vele renners inhaalde en 17e werd. In categorie 2 meisjes startte Carlijn van Lith (Meeteren) die vanaf de start ronde na ronde renners inhaalde en werd 26e. Bij de meisjes categorie 3 was Marissa van Putten (Tiel)  een van de meiden die de wedstrijd bepaalde en met een klein groepje werd ze in de eindsprint 3e. In categorie 4 jongens startte Merijn den Hertog heel voorspoedig en hij haalde al snel 20 renners in; ook een kleine valpartij  kon hem niet stoppen en hij werd 34e .  Bij de jongens categorie 6 wedstrijd namen Antoine Quint (Deil) en Mark van Kleef (Kesteren) deel maar zij konden dit keer niet hun stempel op de wedstrijd drukken, Antoine werd 5e en Mark 39e.   De jeugd kampioenschap wedstrijden zitten er op, maar het seizoen is nog lang niet voorbij want nog vele mooie  wedstrijden worden verreden naast de gezellige trainingen die elke dinsdag en donderdagavond plaatsvinden.