Paasronde Tiel 2018

Op zaterdag 31 Maart 2018 kon eindelijk de Paasronde Tiel weer worden gehouden. Dit keer op ons eigen parcours en niet meer zoals in het verleden op het industrieterrein. Dit maakte het ook mogelijk om op een andere dag de wedstrijd te organiseren dan 1e paasdag.

Met meer dan 240 deelnemers was de Paasronde Tiel een succesvolle dag. Op naar de volgende wedstrijden op ons parcours. Succes was niet mogelijk geweest zonder de inzet van alle vrijwilligers.
Voor JvR de Batauwers werd succes op verschillende manieren behaald. Met ere metaal, in categorie 2 Marissa van Putten won door naar de finish te soleren. In Categorie 5 was Mark van Kleef de snelste in de sprint. Wielrennen bij JvR de Batauwers gaat om meer dan winnen. Sportplezier staat voorop en diverse andere leden wisten in hun wedstrijden ook plezier te hebben met hun prestaties. Op naar de volgende wedstrijden.