Voorjaar & Zomeravond competitie

In de Tielse regio bevinden zich veel wielrenners. Toerders en mensen die alleen of in vriendenclubjes genieten van het wielrennen.  Voor de wielrenners die zich wel eens sportief willen meten aan anderen organiseren we de GEJO voorjaars&zomeravond competitie.  Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met het wedstrijd rijden en een mooie manier om andere met dezelfde passie te treffen.

Waar en wanneer ?

Elke Woensdag avond vanaf 20 Maart tot eind september uitgezonderd vakantieperiode rijden we tussen 1930 en 2100 uur.  Melden uiterlijk 1915 uur in kantine !

We rijden in 3 Categorieën

1. Op ut Gemak
Met een gemiddelde snelheid van 26 km/u draaien we rondjes. Dit betekent op de rechte stukken ongeveer een snelheid van 30 km/u. Dus dat is voor velen best te doen. En het even niet meer bij kunnen houden, geen probleem. Bij de volgende ronde sluit je gewoon weer aan.

2. Op Tempo
In deze groep rijden we 30 km/u gemiddeld. Op de rechte stukken ongeveer een snelheid van 34 km/u. Dus best een beetje doortrappen. Aansluiten bij de langzamere groep of een ronde met de snelle jongens mee trappen kan natuurlijk ook.

3. Derrannnn
Dit zijn de klasbakken van de woensdagavond. Met een gemiddelde snelheid van 34+km/u zijn dit de mannen en vrouwen die 40 km/u op de rechte stukken met gemak halen. Das pas trappen.

De Locatie is ons parcours uiteraard aan de schaarsdijkweg te Tiel

Kosten

  • Voor leden van JvR de Batauwers is deelname gratis.
  • Losse deelname a 2.50  euro per keer ter plekke te betalen.
  • Een trainingslidmaatchap voor het hele jaar is ook mogelijk (50 euro)

Deelname voorwaarden

  • Een goed functionerende wielrenfiets en gebruik van eigen helm.
  • Deelname op eigen risico. De geldende huisregels zijn van toepassing
  • Blijf rechts fietsen als je niet met de snellere renners mee kan !
  • Iedereen is welkom !