Voorjaar & Zomeravond competitie

In de Tielse regio bevinden zich veel wielrenners. Toerders en mensen die alleen of in vriendenclubjes genieten van het wielrennen.  Voor de wielrenners die zich wel eens sportief willen meten aan anderen organiseren we de GEJO  WOENSDAG AVOND COMPETITIE.  Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met het wedstrijd rijden en een mooie manier om andere met dezelfde passie te treffen.

Waar en wanneer ?

Elke Woensdag avond vanaf 20 Maart 2019 tot eind Oktober uitgezonderd vakantieperiode rijden we tussen 1930 en 2100 uur.  Melden uiterlijk 1915 uur in kantine !

We hebben Drie Competitie ronden ! voorjaarscompetitie. Zomercompetitie, en de herfstcompetitie (begint woensdag 11 September).

We rijden in 3 Categorieën

1. Op het Gemak
Met een gemiddelde snelheid van 30 km/u draaien we rondjes. Dit betekent op de rechte stukken ongeveer een snelheid van 32 km/u. Dus dat is voor velen best te doen. En het even niet meer bij kunnen houden, geen probleem. Bij de volgende ronde sluit je gewoon weer aan.  Er zijn altijd mensen die veel langzamer rijden in deze groep dus laat dit geen belemmering voor deelname zijn.

2. Op Tempo
In deze groep rijden we 35 km/u gemiddeld. Op de rechte stukken ongeveer een snelheid van 38 km/u. Dus best een beetje doortrappen. Aansluiten bij de langzamere groep of een ronde met de snelle jongens mee trappen kan natuurlijk ook.

3. Derrannnn
Dit zijn de klasbakken van de woensdagavond. Met een gemiddelde snelheid van 38 +km/u zijn dit de mannen en vrouwen die 42+ km/u op de rechte stukken met gemak halen. Das pas trappen.

De Locatie is ons parcours uiteraard aan de schaarsdijkweg te Tiel

Kosten

  • Voor leden van JvR de Batauwers is deelname gratis.
  • Losse deelname a 2.50  euro per keer ter plekke te betalen.
  • Een trainingslidmaatchap voor het hele jaar is ook mogelijk (50 euro)

Deelname voorwaarden

  • Een goed functionerende wielrenfiets en gebruik van eigen helm. Schijfremmen zijn toegestaan.
  • Deelname op eigen risico. De geldende huisregels zijn van toepassing
  • Blijf rechts fietsen als je niet met de snellere renners mee kan !
  • Iedereen is welkom !