Lid worden

Leuk dat je wellicht lid wil worden….

De vereniging JvR de Batauwers heeft veel te bieden voor eenieder die actief bij de vereniging wil horen. Samen maken we de vereniging en helpen we elkaar verder in de talentontwikkeling en sport plezier beleving.

Via deze website proberen we een idee te geven over het wielrennen. Kijk ook op de pagina”s over het jeugd wielrennen, de nieuwelingen, senioren, vrouwen aanbod. Voor de beginnende wielrenners bieden we de mogelijkheid om eens te komen proeven aan het wielrennen en of veldrijden bij de vereniging.  Kom op dinsdag avond 1845 uur kijken en neem je fiets mee of maak gebruik van de leenfietsen (indien beschikbaar in de juiste maat).  Neem vrijblijvend deel aan enkele trainingen en naar 4 keer hoef je pas te kiezen over je lidmaatschap. Laat ons via info@jvrdebatauwers.nl weten dat je komt kijken en kom naar een trainingsbijeenkomst (let op het stoplicht op de website of de training door gaat)

Wil je nog even aankijken of (jeugd) wielrennen echt interessant is, kijk dan eens naar deze Youtube kanalen of neem contact met ons op om je vragen te stellen !  Wellicht dat dit informatie boekje  je verder kan helpen. Er is veel te vertellen over (jeugd) wielrennen en dat doen we graag persoonlijk

Van vereniging overstappen ?

Ben jij al een wielrenner en lid bij een andere vereniging  ? Overweeg je over te stappen naar JvR de Batauwers ? Het is onze ervaring dat wielrenners die denken aan een vereniging overstap specifieke vragen hebben over de training benadering, begeleiding, en of wedstrijd programma. Als dit voor jou geldt, neem dan contact op met ons via email  info@jvrdebatauwers.nl

Jij wil lid worden ?

Uiteraard vinden wij het leuk dat je lid wilt worden. Meld je aan via dit inschrijfformulier. Open dit pdf bestand , druk het af, vul het in en stuur het terug (tip.. neem een foto met je telefoon) per e-mail naar secretaris@jvrdebatauwers.nl   Lidmaatschap betekent dat je akkoord gaat met onze privacy verklaring. Lidmaatschap loopt per kalender jaar en opzeggingen moeten schriftelijk worden gedaan voor December.

 

Trainingslid worden.

Het is mogelijk om trainingslid te worden bij JvR de Batatuwers indien je de KNWU wedstrijd licentie liever bij een andere vereniging hebt lopen.  Trainingsleden mogen deelnemen aan veld en wegtrainingen op de dinsdag en donderdag avonden eveneens de woensdagavond competitie. Wedstrijd licentie leden van KNWU wielrenverenigingen AXA Valleirenners uit Veenendaal zijn welkom op onze trainingen en zomeravond competitie zonder lidmaatschapsverplichting.